Jag, Lisa...


Lisa Holmberg

Vad skriver man om sig själv på en bröllopssida? De flesta som kommer att läsa dessa rader känner mig ju sedan länge? Men okej, jag ska göra en snabb summering av mina första 30 år:

Jag är en oftast glad flicka från Småland som ursprunget till trots spenderat större delen av mitt liv i Skåne. Bor sedan några år i Sundets pärla (Helsingborg, för er som inte omedelbart gjorde denna självklara koppling?) och jobbar med information på IKEA IT. Både familj, vänner och kollegor kan intyga att jag verkligen gillar mitt jobb. Mer IKEA till folket!

Om några månader inträffar den hitintills viktigaste dagen i mitt liv. Vem kan glömma ett datum som 07-07-07? Detta är dagen då jag får den stora äran att gifta mig med Thomas; min omtänksamma, vackra och alldeles, alldeles underbara själsfrände. Hur kommer det sig då att pingiskillen med Melleruds största hårsvall föll för den envisa skånska flickan som med järnhand styr färgvalet av såväl gardiner och tvättkorgar som bröllopssidor? Tja, historien kan göras lång, men jag nöjer mig med att konstatera att jag är för evigt tacksam för att min underbara vän (och toastmadame!) Cicci visade prov på samma envishet som min blivande make påstår att jag besitter. Med en övertygelse som kunnat rubba berg räckte hon över Amors pilbåge och bad mig sikta i höjd med hjärtat på yngste herr Buza. Jag glömmer aldrig när jag för snart två år sedan fick e-post som började med orden, "det är alltså jag som är den där Thomas" Total lycka! Resten är, som man säger, historia...
Lisa 2007-03-08