Still going strong

Ett halvår senare...

Tiden går fort när man har roligt och är gift. Vi har varit på bröllopsresa, vi har varit i Egypten, läs mer om det på bloggen förresten, klicka på "The Buzberg blog" i menyn, och vi har varit gifta i snart ett halvår. Denna sidan kommer att ligga uppe men snart ersättas av bloggen som entresida då det uppdateras lite frekventare på den. Sugen på att gifta dig? Tag i så fall kontakt med bröllopsprojektledaren Lisa, för hon var verkligen ett proffs. Att jag under leken på bröllopsfesten med skorna räckte upp att det var jag som gjort mest under förberedelserna härrör jag som tillfällig sinnesförvirring. Om man är intresserad så går det utmärkt att erhålla vårt vigselprogram och festprogram att som pdf, skicka bara ett mail så fixar vi det. Jag har även en plan att göra om hela rasket till webbsida, men det får bli det när tid och lust faller på. I övrigt, kika som sagt var gärna i på bloggen och skriv något, det står massor av humbug där självklart, men kanske hittar du något att läsa och kommentera.
Thomas 2007-11-13

Vad vore en sommar utan bilder?

Rundresa på Bali
Foto: Mr. Pende

Då var bröllop och bröllopsresan avklarad och vi är tillbaka i Sverige. Vi har haft en helt fantastisk bröllopsresa till Bali, vi rekommenderar varmt detta resemål. Det finns en reseskildring på vår blogg där ni lite mer detaljerat kan läsa om vad vi hittat på. Vi skall passa på att rekommendera vår "researrangör" Limetravel och Martina som hjälpte oss med vår resa. Suverän personlig service och så hittade hon smultronet Bali Pavilions åt oss.
Vi har nu lagt ut en hel massa foton från vår resa, foton från vigsel, bröllopsresa och sist men inte minst - mingelbilder från bröllopsfesten. Var beredda på att lägga lite tid, vi har lagt ut 450 bilder. Fotograf på allt som har att göra med bröllopet är mestadels vår eminenta fotograf Karin Otendal som vi varmt rekommenderar till andra som kanske är sugna på att knyta äktenskapens band. Tärnan Hanna Holmbergs sambo Andreas Wessman har också fotat en del från bröllopsfesten. Balibilderna har vi lyckats knäppa själva. Klicka på fotoalbum i menyn så öppnas sidan som en separat sida. Tre album finns att kika på.
En kul sak är att vi har vi har närmare fyra timmar film från festen där i det närmaste samtliga gäster framträder. Om man känner för att ta del av detta går det utmärkt att kontakta brudparet för en gemensam middag med filmvisning. Många härliga skratt utlovas.
I övrigt kommer denna sidan att under höst och vinter att göras om helt, tidsperspektivet beror på brudgummen och hans lust att koda. Bloggen kommer dock att leva vidare i den mån vi känner för att skriva något och även fotoalbumssidan tills vidare.
Lisa & Thomas

Tack för allt

Ett av 877 bröllopsfoton.
Foto: Karin Otendal.

Nu är det gjort, båda sade JA så nu kan vi äntligen titulera oss herr och fru. Dock blir det inget Buzberg i efternamn även om många kanske trodde det. Förmodligen behåller vi våra ursprungliga namn om inte brölllopsresan får oss på andra tankar. Festen blev i våra ögon helt perfekt och levde med råge upp till våra förväntningar. Själva vigseln var också magisk och vi är mycket glada att vår suveräna fotograf Karin Otendal filmade så vi kan ta del av detta många gånger. Karin har på något sätt också bra tumme med vädergudarna eftersom det var uppehåll så mycket att vi kunde fotografera en hel del utomhus också.
Imorgon bär det av till Bali för två veckors bröllopsresa och det skall bli väldigt härligt. Vi kommer att försöka uppdatera bloggen med bilder och reseskildringar så gott det går beroende på hur internet-accessen ser ut på Bali.
Vi vill ge vårt allra varmaste och ödmjukaste tack till alla som bidragit med mycket som lite för en helt underbar och fantastisk dag.
Lisa & Thomas

Idag gifter vi oss

Den blivande bruden,
visst är hon vacker?

Idag klockan 16.00 i Sperlingsholms Kyrka är det äntligen dags för oss att bli man och hustru. Vi hälsar er alla hjärtligt välkomna till vårt bröllop och vi hoppas att vi skall få en underbar kväll tillsammans.
Gårdagen var full av göromål men inte så stressig som man kanske kan tro. Vi har haft suverän hjälp av familj och vänner så det hela har flutit på utan några större problem. Men som någon klok människa sade, hur det än går så blir ni gifta ändå. Så rätt?
Maten är fixad, lokalen är dukad och iordningsställd. DJ har varit på plats och riggat, drycker är placerade i baren. Nu återstår bara två "JA" så är det hela klart. Sen blir det hejdundrande fest.
Jag bifogar ett foto på Lisa som hon såg ut efter provsminkningen i förra veckan, jag tycker hon är makalöst vacker. Med hela klänningskitet så blir det förhoppningsvis ännu några strå vassare. Vi hoppas vidare att alla gäster verkligen tar massor av foton som vi sedan får ta del av.
Thomas, kvällen före.

Bröllopsstress någon?

Nu har det börjat hända lite grejor. Planeringen går framtåt i rask takt. Papper till festprogrammet är beställt, vi har dessutom lagt ut vår önskelista, se under "Önskelista". Dessutom har vi lagt ut en bröllopsblogg där vi tänkt skriva lite om vad som händer och även kommunicera ut viktiga saker att tänka på. På tal om viktiga saker, vi vill återigen betona att det är ny kyrka, alltså Sperlingsholms Kyrka och lördagen den 7 juli klockan 16.00 är det vigseldags. Förresten, klickar du på "Bröllopsbloggen" i menyn så öppnas den i ett separat fönster. Kika gärna in och skriv en rad eller två.
Lisa och Thomas, 2007-06-02


Nyheter 2007-05-21

På båttur i Turkiet

Vi har nu lagt ut gästlistan på sidan då anmälningstiden gått ut. I dagarna kommer vi även att lägga ut vår "önskelista" om någon känner sig så vänlig att de vill ge oss en bröllopsgåva. Samtidigt så känner vi båda två (kanske mest en, gissa vem) att bröllopet närmar sig med stormsteg och därmed stressnivån. Skor och halsband inhandlades dock i lördags och det är ett steg som inte är att förakta. Det som ligger närmast i tiden är att sätta ihop festprogram tillsamans med våra toastmasters.
Lisa och Thomas, 2007-05-21Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Lisa vid den nya kyrkan,
Sperlingsholms kyrka

På grund av omfattande renoveringsarbete av Holms kyrka valde vi att tänka om. För att slippa gifta oss på en byggarbetsplats inleddes i förra veckan ett idogt sökande efter en annan kyrka. Resultatet blev att vi hastigt och lustigt bytt både tid & plats för vigseln. Glöm Holms kyrka, glöm 15.30. Nu är det istället Sperlingsholms kyrka klockan 16.00 som gäller! Ny vägbeskrivning kommer att läggas ut i god tid innan bröllopet. Avståndet från Halmstad är ungefär detsamma, ca 5 km.
I övrigt framskrider det mesta som planerat: klänningen är hos sömmerskan för justeringar, letandet efter skor pågår och transporten från kyrkan är fixad. Anmälningarna trillar in - jättekul att så många av er kan och vill komma! Ni som ännu inte ringt till något av värdparen har till den 15 maj på er.

Nyheter 2007-04-22

Nu börjar bitarna falla på plats! I fredags träffade vi vår fotograf Karin, spånade idéer och tittade på foton. Eftersom vi med största sannolikhet kommer att vara ganska nervösa under vigseln ska hela härlighten filmas, så att vi kan titta på den i efterhand. Discjockey och serveringspersonal är ordnat, så det börjar finnas förutsättningar för en lyckad fest. Idag hade vi dessutom vigselsamtal med vår präst Anders Pihl. Thomas som trott att det "bara var att säga ja" insåg att en vigsel består av lite mer än så... Nu återstår att slutgiltigt bestämma oss för val av psalmer, bibelord och sånger.


Nyheter 2007-03-26

Välkommen!

Vi har nu skickat ut alla inbjudningarna och hoppas att alla har fått dem. Vi har fått en del frågor om önskelista och vi funderar för fullt och kommer inom kort att lägga ut en sådan. Redan nu kan vi dock avslöja att bröllopsresan går till Bali och ett litet tips i all välmening kan ju vara ett bidrag dit. För vår del gäller det nu framöver möte med fotograf, präst, discjockey, spika serveringspersonal, kika runt i lokalen och fundera över dukning osv. Med andra ord så är det fullt upp.


Nyheter 2007-03-18

Välkommen hit. Är det ditt första besök här på Buzberg beror det säkerligen på att du i veckan fått inbjudan skickad till dig. Sidan är fortfarande under uppbyggnad och det kommer kontinuerligt att uppdateras. Lite fler uppdateringar är gjorda, bland annat har vi lagt ut information om Toastmadame och Toastmaster. Kika in här om du vill veta vilka det är och hur du når dem om det skulla vara så att du har någon bra idé på roliga sysslor under festen. Vi har även lagt ut lite info om kyrkan där vigseln äger rum. Vi är väldigt tacksamma om du/ni så fort ni vet om ni kan komma anmäler er till värdparen (se sidan om anmälan) för vår fortatta planering.
Lisa och Thomas, 2007-03-17


Den sjunde juli 2007

Då är det tänkt att vi skall bli man och hustru. Det kommer att ske i Holms Kyrka i Halmstad vilket ligger strax utanför. Vägbeskrivning hittar du på sidan om kyrkan. Festlokalen kommer att bli Odd Fellows lokal som ligger mitt i centrala Halmstad. För er som är långväga gäster så rekommenderar vi att ni tittar under sidan om hotell.
Lisa och Thomas