Toastmadame/Toastmaster


Toastmadame
Cecilia Kristensson


Toastmaster
Peter Buza

Toastmadame och Toastmaster är ett ärofyllt uppdrag och vi har valt med omsorg bland många potentiella kandidater. Som toastmadame valde vi kvinnan som kanske kan betecknas som uppkomsten till hela bröllopet, nämligen Cecilia Kristensson. Cicci, som hon kallas, var faktiskt den som kontaktade brudgummen och tyckte att han borde träffa hennes mycket goda vän Lisa på en gemensam middag och spelkväll. Sagt och gjort, några brända kycklingfiléer och suspekta spel senare så började sakta även en eld tändas i blivande brudparets hjärta, det var alltså inte bara kycklingfiléer som brann.

Hur som helst, Cicci tar tacksamt emot tips om sysslor under festen, även personer som känner att de måste säga några ord om brud eller brudgum kan anmäla sig till henne. Cicci är till vardags sambo med den coole ambulansmannen Lasse och tillsammans är de relativt nyblivna föräldrar till en liten krabat som heter Albin. Cicci har civilt en vass penna som journalist på Hallandsposten. Du som vill tipsa Cicci, boka tal eller liknande når henne på 0705-45 28 73.

Toastmaster blir en herre som under bröllopet minst sagt kommer att ha många järn i elden. Han är upphovsman till bröllopstårtan, han är bestman, och då även toastmaster. Han är dessutom storebror till brudgummen och heter Peter Buza. Mycket händig mångsysslare som fixar det mesta, det är därför han fått många av de tunga uppdragen på bröllopet. Han arbetar på företaget KåKå som key account manager och bor tillsammans med familjen i Simlångsdalen. Familjen består av frugan Lena, dottern Cornelia och grabbarna Oliwer och Kasper. Även här går det givetvis bra att anmäla tal, tips om sysslor på bröllopsfesten osv. Du når Peter på 0733-14 57 55.

Vi (Lisa och Thomas) är väldigt tacksamma att dessa våra härliga vänner tagit sig an detta uppdrag. Och du som gäst, tveka inte att kontakta Cicci och Peter om du har idéer som kan förgylla vår bröllopsfest.
Thomas och Lisa 2007-03-15