En liten önskelista!

Många har hört av sig och undrar vad vi önskar oss i bröllopspresent. Vi är glada att så många vill komma till vår stora dag - egentligen är det present nog. Men vi tänkte ändå informera om följande:

Vi vill ge er ett litet tips,
som presentbestyren löser vips.

Vi har tänkt, tittat och funderat,
vårt gemensamma husgeråd studerat.

Brödrost, skålar, glas och vasar,
allt det där har vi i klasar.

Man kan snabbt konstatera -
vi behöver inte mera!

Vår önskan är en bröllopsresa
men bröllop gör bankkonton glesa!

Därför skulle vi gärna mottaga
ett litet bidrag till denna saga.

Vill du ytterligare vårt bröllop förgylla?
Bidra så vi vår önskan kan uppfylla!

Vårt bröllopskonto: 5609-3004309
OBSERVERA att det är ett konto i SE-Banken. Skall man sätta in pengar via internetbank måste man ange att det är i SE-Banken. Vill ni istället lämna ett kuvert/kort på festen går det givetvis också bra.

Skulle detta trots allt inte falla er på läppen så behöver vi en stekgryta, storlek på cirka tre liter. Sen har vi hittat lite annat som vi gillar på sidan www.formodesign.com. Under rubriken "Kök/På bordet" finns elektriska salt- och pepparkvarnar som vi spanat lite på. Vi gillar även Eva Solos kandelabrar i borstat stål för tre eller fyra ljus, se länken www.evasolo.com/products-lysestage.html. Dessa finns i flera köksbutiker.
På IKEA finns även skålen STOCKHOLM i rostfritt stål, utformad som metallblommor.

Vid inköp av något av ovanstående är vi mycket tacksamma om ni meddelar brudgummens föräldrar era inköp. Allt för att undvika dubbletter. Ni når Barbro och Stefan Buza på 035-15 71 15.
Lisa och Thomas 2007-06-02